Cantik Kalah Che Ta




FARRA BEAUTY SKINCARE MURAH DAN ORIGINAL


SET FARRA BEAUTY SKINCARE
Dirumuskan khas dari extract 

PAPAYA, COLLAGEN & AIR LIUR WALET

Tidak mengandungi bahan-bahan yang tidak diluluskan dan merbahaya seperti mercury dan hidroquinon yang boleh menyebabkan kanser kulit dan kecacatan kulit wajah jika penggunaan berpanjangan.


Adakah anda mempunyai masalah kulit muka?


1. JERAWAT

2. JERAGAT

3. WARNA KULIT TIDAK SEKATA

4. KULIT KERING/BERMINYAK

5. KEDUTAN DAN GARIS HALUS

6. KULIT KUSAM

7. PARUT/LEKUK BEKAS JERAWAT


JAWAPAN :-

- Merupakan produk penjagaan muka untuk semua jenis kulit dan peringkat umur

- Membantu mengecutkan jerawat dan mengurangkan jerawat

- Mengurangkan jeragat yang mencacat kulit muka

- Tona kulit akan lebih sekata sekiranya pemakaian secara konsisten

- Menegangkan dan menganjalkan kulit wajah hingga tiada kedutan lagi

- Kulit kering kembali bermaya

- Mengurangkan minyak yang berlebihan

- Lubang pori-pori juga semakin mengecil dan whitehead sert blackhead dapat dikurangkan

- Mengangkat sel-sel kulit mati dan menjadikan kulit tidak lagi kusam

- Kulit muka semakin cerah dan bercahahya serta bersih

- Kulit akan nampak flawless dan glowing

FARRA BEAUTY SKINCARE sesuai untuk semua jenis kulit dan juga untuk kulit yg bermasalah. Ia bertindak sebagai agen untuk :-

- Mencerahkan kulit

- Mengecutkan jerawat

- Mengecilkan liang pori-pori

- Mengurangkan jeragat

- Menegangkan kulit muka

- Tona kulit sekata

- Membuatkan kulit glowing

Mempunyai kelulusan KKM, GMP.
Dijamin HALAL dan satisfaction guarantee product by BUMIPUTRA.


TRIAL SET FARRA BEAUTY

set trial mengandungi 4 item :
1. Facial Soap 40ml 
2. Day Cream 5 gm 
3. Night Cream 5 gm 
4. Super white glow gel 5ml 
Tahan 1bulan pemakaian 

HARGA :
RM90 (sm) / rm95 (ss)
RM82 (sm) / rm87 (ss)
* free pos



FACIAL SOAP 2 in 1

menganjal dan menegangkan kulit

menghilangkan parut
membuang sel kulit mati
memutihkan dan menghaluskan wajah
mengurangkan minyak
boleh digunakan di seluruh badan terutama di kawasan yg gelap



DAY CREAM spf35

melindungi kulit dari sinaran UV
menghilangkan flek hitam di wajah
tona kulit lebih sekata
menghaluskan dan memutihkan kulit wajah
melincin kan wajah
textur yang sangat halus dan lembut



NIGHT CREAM HYDRA WHITENING

mengurangkan kedutan pada wajah
memberi kesan glowing dan lembab
menutup liang pori
mengeringkan jerawat
menstabilkan kondisi kulit
menghilangkan parut jerawat
mempercepatkan proses pemutihan pada kulit
kulit lebih halus dan flawless
melambatkan proses penuaan

SUPER WHITE AND GLOW GEL

rumusan khas untuk mencerah dan memutihkan kulit

kulit lebih halus dan anjal
menghilangkan parut
membantu melambatkan proses penuaan


Set Besar Farra Beauty 
RM173 (sm) / RM177 (ss)
RM160 (sm) / RM165 (ss)
Facial Soap 80ml
Day Cream 10gm
Night Cream 10gm
Super White & Glow Gel 10ml
 ** utk 2 bulan penggunaan

( BOLEH BELI SECARA LOOSE)
1. Facial Soap 80ml- RM55
2. Day Cream 10 gm- RM39
3. Night Cream 10 gm- RM39
4. Super white glow gel 10ml- RM40



Super White N Glow Membantu Pencerahan Kulit Wajah Dalam Masa Singkat Sahaja.



Gunakan bersama Night Cream Farra Beauty Untuk Kesan Yang Lebih Cepat.

Farra Beauty juga mempunyai rangkaian produk tambahan yang lain


SERUM GOLD COLLAGEN 20ml = RM79.90

Mengandungi Collagen, Vitamin C, E, Emas 24K
- Collagen merupakan sejenis protein yang bermolekul makro, ia sangat penting untuk memelihara keremajaan dan keanjalan kulit.
- Emas 24K dipercayai dapat menjadikan kulit wajah tampak bercahaya, halus serta dapat memberikan sinar pada wajah.
- Kandungan Vitamin C dan E dapat membuatkan serum gold ini menjadi sempurna sebagai perawatan kecantikan setiap hari kerana Vitamin C dapat mencerahkan kulit secara sekata dan Vitamin E pula dapat menghaluskan kulit wajah.
FUNGSI :-
- Sebagai agen anti penuaan dan mengurangkan garis-garis halus
- Memperbaiki jaringan kulit yang rosak atau kerutan pada sector wajah serta dapat memberikan pancaran aura
- Guna secara rutin maka akan membantu menghilang masalah flek hitam, kerutan dan kantung mata yang gelap pada wajah
- Meningkatkan kelembapan dan memberikan nutrisi pada sel-sel kulit 
PEELING SMOOTH LOTION - 35 ML
RM40 ( tak termasuk kos pos)


DIRUMUS KHAS UTK MERAWAT:
- JERAWAT
- PARUT TEBAL DAN NIPIS
- JERAGAT
- UNTUK PENCERAHAN
- BERTINDAK SEBAGAI ANTI ACNE

TIDAK TERLALU PEDIH DAN MERAH... PENGELUPASAN SECARA LEMBUT DAN RATA..


SMOOTH LOTION 2 in 1 + make up remover /TONER
(80 ml) - DAILY TONER
RM49 ( tak termasuk kos pos)

- bertindak sebagai toner harian dan sebagai make up Remover
- menghaluskan pori2 dan melembabkan kulit,,
- tidak sesuai untuk kulit sensitif dan berminyak

"Sape2 yg suka kulit dia moist dan gebu serta tegang di siang hari atau nak tanggalkan make up dgn cepat di malam hari dan segar serta ala2 natural beauty , ini dia sensasi Smooth Lotion 2 in 1 Farrabeauty yg terbaru!!

Pakai sket je di kapas, dan ratakan,ia akan merebak ke kulit muka dan meresap dengan cepat ke rongga kulit anda di tambah dengan sensasi buahan tropika yang banyak fungsinya.cubalah teka!

Berbaloi dan terasa anda begitu bertuah kerana menghargai diri anda.



RAMAI YANG BERTANYA...PERLUKAH KITA MEMAKAI SMOOTH LOTION/TONER???

Jawapannya YA, Sekiranya tidak memakai, kulit wajah senang nampak kusam dan pucat.

- Antara lainnya, Smooth Lotion ini juga mampu menanggalkan minyak berlebihan dipermukaan kulit wajah.

- Maka sesiapa pun yang selalu ada jerawat atau masalah pori-pori yang terbuka, anda di nasihatkan supaya menggunakan Smooth Lotion/Toner bagi menghalang pertumbuhan jerawat, bintik hitam (blackhead) & bintik-bintik putih (whitehead).

- Sebagai pembersih dan penyegar kulit wajah dan leher

- Mudah meresap ke dalam kulit setelah di oles pada wajah dengan menggunakan kapas muka

- Dapat mengecutkan dan mengurangkan jerawat/jeragat

- Dapat menghaluskan dan melembutkan kulit

- Mengecilkan lubang pori-pori

- Kulit kusam kembali cerah berseri

- Berfungsi sebagai pembersih lanjutan setelah penggunaan facial soap untuk membersihkan kotoran



CARA PENGGUNAAN TRIAL PACK 4 IN 1 FARRA BEAUTY SKIN CARE

Siang:

  1. Cuci wajaH dengan FaCial Soap 2 in 1 dan bilas hingga bersih.
  2. Setelah wajah dilap kering, sapukan Day Cream (SPF 35) secara nipis pada keseluruhan wajah dan leher.
  3. Gunakan setiap pagi.

Malam:

  1. Cuci wajah dengan facial Soap 2 in 1 dan bilas hingga bersih.
  2. Setelah wajah dilap kering, titikkan sedikit Night Cream Hydra Whitening pada tapak tangan dan Campurkan bersama sedikit Super White & Glow Gel.
  3. Sapukan Campuran tadi pada wajah dan ratakan.
  4. Gunakan setiap malam sebelum tidur.
CARA PENGGUNAAN FULL SET FARRA BEAUTY SKINCARE

SIANG


----------------------

FACIAL SOAP 2 in1


- di gunakan untuk membersih seluruh wajah dan leher.

- juga boleh digunakan di seluruh tubuh terutama d tempat2 gelap seperti leheur, celah ketiak, siku dan lutut dan liptan paha bg untuk pencerahan.

-picit sedikit d tapak tangan yg basah dan usap di seluruh muka sekurang2nya 3 minit.


PEELING SMOOTH LOTION / SMOOTH TONER 2 IN 1

- Dipakai ke seluruh wajah dan leher dengan menggunakan kapas muka

- Ianya di pakai selepas wajah d bersih dengan facial soap

- Ianya membuatkan wajah lebih segar selepas memakainya


DAY CREAM

-Di pakai pada siang hari selepas membersihkan wajah dengan facial soap.

- Oleh keseluruh wajah dan leher, pastikan ianya tidak terlalu tebal, cukup sekadar lapisan nipis.

- sekiranya ingin ber make up, pastikan krem betul2 kering sebelum memakai fondation.. ianya bagi mengelakkan kesan melekit semasa memakai fondation@ bedak


SUPER GLOWING FONDATION

- Boleh dipakai sebagai alas make up bila2 masa diperlukan

- teksturnya yg lembut dan tidak berminyak sesuai di pakai siang hari pada tiap2 hari.



MALAM

----------------------

FACIAL SOAP 2 in1


- di gunakan untuk membersih seluruh wajah dan leher.

- juga boleh digunakan di seluruh tubuh terutama d tempat2 gelap seperti leheur, celah ketiak, siku dan lutut dan liptan paha bg untuk pencerahan.

-picit sedikit d tapak tangan yg basah dan usap di seluruh muka sekurang2nya 3 minit.


NIGHT KREM DAN SUPER WHITE GLOW GEL

- Dipakai pada waktu malam (selepas muka di bersihkan dengan facial soap) dengan tujuan merawat kulit semasa tidur

-calit sedikit night krem ke tapak tangan.. kemudian titikkan super white glow gel 1-2 titik.. mixkan dgn night krem.. then boleh aply d muka.


SERUM iGOLD COLLAGEN

- Di gunakan selepas @ sebelum memakai day krem@ night krem sekali sehari.. sudah memadai jika di pakai waktu malam sebelum tidur.

- Oles ke seluruh wajah, sekitar mata dan leher dengan urutan menaik.

- selepas menggunakan serum gold, kulit akan terasa halus dan menegang

- kulit wajah akan kelihatan berkilat dan bercahaya selepas memakainya




KKM NO . UNTUK EACH PRODUCT FARRA BEAUTY DISERTAKAN DI KOTAK

GUNAKAN TANPA WAS WAS !!!!

SUPER GLOWING FOUNDATION = RM56

FOUNDATION NI ADE 3 WARNA:
NO 1- PINKY- SESUAI UTK KULIT CERAH DAN KUNING LANGSAT
NO 2- NATURAL- SESUAI UTK KULIT KUNING LANGSAT DAN SEDERHANA
NO.3- SAWO MATANG- UNTUK KULIT SAWO MATANG ATAU COKLAT




KELEBIHAN SUPER GLOWING FOUNDATION:

  • TAHAN SEHINGGA 8JAM-12JAM
  • TIDAK CAIR
  • TIDAK BERMINYAK ATAU MELEKIT
  • TIDAK PERLU SAPUAN BEDAK
  • TIDAK BERCAPUK ATAU BERKEPING
  • KULIT AKAN GLOWING SEMULANJADI
  • TIDAK MENYEBABKAN JERAWAT ATAU MASALAH KULIT LAIN
  • TIDAK MENYUMBAT PORI2
  • 1 CASE TAHAN 2-3BULAN PEMAKAIAN




[FOUNDATION SUPER GLOWING BORONG]
BORONG :

10PCS=RM39/PCS
20PCS=RM37/PCS
50PCS=RM33/PCS

Available Natural,Pinky,Sawo Matang




































Dapatkan FARRA SKINCARE Sekarang!
Harga Promosi : 
Trial Set : RM82 (sm) RM87 (ss)

Pack Besar : RM160 (sm) / RM165 (ss)

Farra Glowing Foundation : RM56 (sm) / RM60 (ss)

* free pos
100%ORIGINAL
PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.
☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp/ Telegram ke 
017-3078352
*Blog ini antara dropship yang berdaftar dengan FB: DROPSHIP PERMATA BEAUTY MALL. Sebarang isi kandungan blog yang ber'tag' 'dropship' milik blog http://www.mybabywearcollection.com/, harap maklum.

0 comments: