Tak Perlu Seksa Diri Nak Putih

18 June 2014






ORIGINAL IBU PUTIH : NINA SKINCARE 


KRIM IBU PUTIH NINA SKINCARE : CERAH TERSERLAH DALAM 1 MINGGU!



SUPER HOT SELLING !!!



Tiada Kesan Sampingan! Dijamin selamat !!!



Terasa kulit wajah dan badan masih kusam kurang terserlah?

Mahu tampil lebih cerah berseri, bebas cela dan halus gebu?

krim IBU PUTIH NINASKINCARE ternyata mampu mrealisasikan impian anda.. 

Texture Ibu Putih yang super hebat
Krim Ibu Putih Ninaskincare Skincare Harga Murah
Krim ibu putih ini adalah ibu segala krim pemutih . 


Krim ini merupakan krim sampingan untuk memutihkan kulit wajah dan badan dengan cepat.



Sehalus kulit,itula kehebatan Ibu Putih.

Owner NinaSkincare..




Khasiat Krim Ibu Putih Nina Skincare

~ boleh digunkan bersama krim malam (untuk muka) dan lotion (untuk badan)
~ kesan ternyata sangat nyata walupun 1 kali penggunaan
~ ibu putih nina skincare ade biji2 halus like scrub
~ bau slow aje, tak mencekik hidung
~ kandungan natural : pati biji anggur, vit c , vit e, gluthathione, hydraulic acid





Fungsi dan Kelebihan Krim Ibu Putih :



- mencerahkan kulit seawal seminggu
- kecerahan secara alami, sekata dan natural
- tiada kesan sampingan
- tiada penggelupasan
- menghaluskan pori-pori
- menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok-tompok awal penuaan
- menghilangkan parut dan cela
- mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain-lain bahagian kulit badan.
- sesuai digunakan pada wajah dan badan

NINASKINCARE dah keluarkan krim ibu PUTIH saiz besar 35gm. Jadi sape yang rasa 20gm tak cukup. Bolehlah beli yang 35gm. Iyelah. Mestilah sebab HOT stuff girls out there loncat2 dengar Ada yang 35gm punya, Betol tak? Cukup untuk badan punya. Sebenarnye yang 20gm dah cukup dah pun untuk badan sebab ibu PUTIH ni tak payah Guna banyak2 pun. Dot2 sikit2 sama dengan losyen or krim . Then, ratakn sama. Tapi kan ramai yang punya teori n praktikkn benda yg sama. Kalau Guna lagi banyak lagi cepat nak PUTIH. Hihihi.tu yg rasa 20g ni macam tak cukup.


Ibu putih nina skincare
35g - RM75
20g - RM40

Di bawah adalah 'CARA PEMAKAIAN IBU PUTIH'.





Cara Penggunaan:

1. Sapu dulu krim muka atau losyen badan. Kemudian baru calitkan sedikit saja krim ibu putih pada bahagian diingini dan ratakan

2, ATAU campurkan krim ibu putih dengan krim muka atau losyen badan dan ratakan.

Contoh, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini.

Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!


♥♥ PADA WAJAH : sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan KRIM IBU PUTIH diselang selikan sehari.

♥♥ PADA BADAN : Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

♥♥ PADA PARUT LAMA dan PARUT BARU : sapukan secara dua lapis KRIM IBU PUTIH boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada. 

Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat. KRIM IBU PUTIH juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.sangat berkesan dijadikan sebagai serum untuk menegangkan buah dada & menjadikan gebu dan kulit halus.





Cara Penggunaan bagi kulit sensitif :

Kulit yg mengalami jerawat / rashes
Pakai ibu putih hanya sebagai mask setiap hari selama 30 minit sahaja, then terus cuci

kenapa?
Coz ade skin yg x dapat terima krim sepanjang malam, tp bila buat mask, kulit die cantik dan takde masalah :-)




Testimoni dan Review Krim Ibu Putih:
Dibawah ini testimoni tentang produk ibu putih ini:







































Krim IBU PUTIH NINASKINCARE diformulasi dari ekstrak biji anggur, bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan..




Harga Pasaran Ibu Putih Nina 20 gram :

20 gram - RM50 (sm) / RM55 (ss)

35 gram - RM85 (sm) / RM90 (ss)


Harga Promosi Kami :
20 gram RM40 (sm) / RM45 (ss)

35 gram RM75 (sm) / RM80 (ss)

* free pos 

Harga Borong Ibu Putih Nina Skincare 20 gram :
10 pc RM226 (sm) / RM230 (ss)

* free pos 


READY STOCK....!!!

100%ORIGINAL

KAMI ANTARA STOKIS YANG SAH.


tunggu brg sampai depan pintu 
beli tanpa ragu -ragu



PENGHANTARAN: 







KAMI MENGUNAKAN POS LAJU



SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 

KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp




0 comments: