Sorok Perut Boroi & Berlemak





Original Slimming Suit Natural Bamboo Deluxe (Quality Guarantee) Terlaris di JEPUN !!!!

Kurang Keyakinan & Kecewa bila lihat perut dan badan anda di cermin?

Anda mampu bantu mengurangkan dan tutup bahagian-bahagian berlebihan atau yang ngeri itu.

Dapatkan "NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" Original yang berkualiti tinggi dari “Fangnaier Natural Bamboo Charcoal Slimming Suit”

Kenapa perlu dapatkan "NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" dari kami?
✔ Kami mengimport"NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" ORIGINAL yang berkualiti tinggi secara terus daripada pengeluar .
✔ Awas!! Banyak "NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" Tiruan yang terdapat di pasaran. BAMBOO tiruan mempunyai elasticity yang rendah berbanding yang original. dan tidak diperkukuhkan dengan gentian fibre.

Dapatkan "NATURAL BAMBOO DELUXE GOLD" yang ORIGINAL dari kami dengan harga mampu milik sekarang.

Testimoni ♛♛:
"Saya telah dan sdg menggunakannya sejak beberapa minggu yg lalu, MEMANG BEST sbb X BERGULUNG! BADAN RASE “FIRM” dan POSTUR BDN DPT DIBETULKAN" - Pn Sue ♛♛

Testimoni ♛♛
" BEST GILER pakai sut ni babe. X macam korset lain.. biasa jumpe yg ada dawai la.. cangkuk la.. badan jadi sakit2. Klu yg ni RASA NATURAL je.. mcm pakai baju renang lak! hahaha!! Pakai kebaya lagi kebaboo!! potongan badan nampak lebih kemas. Yang penting SELESA!! TQ babe!!" - Cik Wawa ♛♛

Kenapa Di panggil DELUXE NBC ?

Ia adalah versi upgrade daripada natural bamboo yang lamaYelah setiap benda mesti ada upgrade kan

Corset terlaris pernah dijual, kerana paling selesa dan boleh dipakai setiap hari dan paling penting berkesan 

Ciri2 utama:
Kain lebih berkualiti
Kotak packing wajah baru dan lebih cantik
Ada labelling

Kualiti lebih baik sebelumnya, memperkenalkan New!!! Deluxe Natural Bamboo

DELUXE Bamboo Slimming Suit diperbuat dr Jenis Kain yg cukup berkualiti tinggi, Manfaatnya banyak, Dengan Harga Yang rendah
Mengapa perlu pilih
~Korset ni tiada tulang seperti korset-korset lain. Bila pakai,tidak akan rasa sakit.
~Korset ni dalam bentuk one piece. Dimana hanya sekali sarung dan akan membentuk tubuh anda.

~Anda tidak perlu risau korset bergulung ke atas dan menekan bahagian payudara. Sangat selesa.
~ Korset ini tiada cangkuk, tiada zip, tak perlu melilit. Mudah dan cepat pemakaiannya.
~ Bahagian atas, design adalah bawah cup bra. Jadi tiada masalah untuk ibu yang menyusukan anak. Malah payudara juga akan terbentuk cantik.
~ Boleh membetulkan postur badan anda.
~ Korset ini dari benang arang buluh yg terpilih(kain berkualiti tinggi)

INFO:
Terbuat dari ARANG BAMBU ALAMIMerupakan pakaian dalam anti bakteri sekaligus dirancang secara khusus oleh ahli kecantikan dan ahli anatomi tubuh untuk membentuk tubuh langsing ideal.

NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE sangat selesa dipakai dan memiliki 4 fungsi utama untuk :
- NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE Mengencangkan payudara
- NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE Mengencangkan otot perut
- NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE Mengangkat punggung
- NATURAL BAMBOO SLIMMING DELUXE Membentuk paha

Jadikan Natural Bamboo Slimming Suit Deluxe sebagai pakaian dalam anda sesuai dipakai setiap hari selama 8jam atau lebih

Perbezaan Standard Dan Deluxe
✔Dynamic shift fat design
✔Unique Pesicion Weaving
✔Solid cutting
✔Bhgn Pinggang Dan Peha LEBIH FIT
✔Kain Di bahagian Dalam LEBIH Lembut
✔Ada Chop FAGNAIER Di dada
✔Ada TAG LABEL di baju
✔ MUDAH DIPAKAI
✔ KAIN TIDAK GATAL DAN PANAS
✔ TERBUKTI BERKESAN
✔ MEMBANTU PEMBENTUKAN BADAN LEBIH LANGSING
✔ MENCEGAH SAKIT BELAKANG
✔ YANG PENTING ANDA MAMPU MILIK
✔ PRODUK HOT

1) Menegangkan payudara (Breast up)
- Natural bamboo dapat memberikan kekuatan bagi tulang belakang anda supaya menegak sambil menaikkan buah dada anda ke bentuk yang lebih cantik dan anjal.

2) Merampingkan pinggang (Abdominal tightening)
- Natural Bamboo dapat membentuk pinggang anda supaya lebih ramping serta dapat menutupi lebihan lemak di bahagian itu supaya nampak rata dan dalam keadaan yang selesa dengan memakainya anda akan kelihatan lebih berkeyakinan dengan diri sendiri.

3) Menaikkan punggung (Buttocks lift)
-Natural Bamboo dapat menaikkan keseluruhan kawasan punggung anda supaya nampak lebih anjal dan terletak.

4) Mengecilkan peha (Leg shaping)
-Natural Bamboo dapat membentuk peha serta kaki anda supaya kelihatan kecil,cantik dan menawan.

5) Mengempiskan perut
-Natural Bamboo dapat membakar lemak yang berlebihan sekaligus dapat mengempiskan perut anda.

Adakah anda bakal melangsungkan perkahwinan yang mahu kelihatan lebih ramping di Hari Bahagia tersebut? Anda tahu anda sudah kesuntukan masa untuk mencuba pelbagai kaedah kuruskan badan. Anda mahukan jalan penyelesaian SEGERA untuk kelihatan lebih cantik lagi menawan ketika menyarung baju perkahwinan anda.


Pastinya anda Perlu mencuba DELUXE NATURAL BAMBOO

Anda ingin kelihatan lebih menarik dan menawan ketika di tempat kerja. Dengan ini ianya akan menaikkan lagi motivasi & tahap keyakinan anda untuk berhadapan dengan rakan sekerja, bos atau client anda. Jangan terkejut, silapsilap, dengan mudahnya anda mampu naik pangkat atau naik gaji lepas ni.

Anda kini mampu memiliki tubuh yang seksi dan ramping dalam masa yang singkat dan bukan sahaja untuk jangka masa pendek malah untuk jangka masa panjang melalui pemakaian …DELUXE NBC

Terdapat dalam 3 size :
S-M suitable for 40-60kg
Hip : 84-94cm Waist : 62-72cm

L-XL suitable for 60-80kg
Hip : 98-105cm Waist : 76-81cm

XXL-XXXL suitable for 80-100kg
HIP : 108CM-117CM WAIST: 82CM-110CM

Cara Penggunaan
* MULAKAN DARIPADA BAWAH SARUNG KE BADAN.
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK MENDAPATKAN KESAN YG CEPAT.

Cara Cucian
Perhatian & Ingat!!
- Mencuci menggunakan tangan dengan deterjen biasa.
- Peras dengan lembut,cuci & biarkan kering di tempat sejuk
- Jangan menggunakan pemutih
- Jangan menggunakan mesin cuci atau pengering
- Mencuci dengan menggunakan tangan hanya untuk menghindari cacat 
/kerosakan

TAMPIL RAMPING DAN LANGSING DALAM 1 BULAN 
1. Sesuai utk saiz pinggang antara 56cm-96cm (fabrik yg digunakan disulami dgn sinaran infrared).
2. Infrared akan bertindak balas dgn lemak2 dalam badan apabila adanya haba & peluh. Fabriknya pula jenis bermutu tinggi yg dpt hasilkan immediate effect (rampingkan pinggang)
3. Ketika permulaan pemakaian, dinasihatkan tidak terus menggunakan zip yg paling ketat. Setelah ke 2-3 kali, baru boleh tukar/adjust ke zip lain (supaya zip tidak rosak atau koyak)
4. Boleh digunakan ketika siang hari (sewaktu pergi kerja) dan juga malam hari (ketika tidur) – maksimum 8 jam.
5. Sangat sesuai juga dipakai ketika bersenam SESUAI UTK LELAKI & PEREMPUAN ** Mempercepatkan pembakaran lemak kerana ada infra-red.

Tips memakai WT untuk anda:
**cara terbaik untuk memakai Waist Trimmer adalah dgn keadaan berbaring dan adjust Waist Trimmer mengikut zip yang sesauai dengan perut anda.
** Untuk permulaan/pertama kali penggunaan Waist Trimmer,jangan gunakan zip yg terlalu ketat,biar betul2 ikut size badan dan selesa.
** Bila ada perubahan(jika zip yg digunakan sebelum ini longgar) baru guna zip yg lain yg sesuai ...jangan paksa guna zip yang tak sesuai nanti zip akan koyak atau rosak.
**Waist trimmer boleh di gunakan masa tidur .

Cara untuk membasuh Waist Trimmer 
ialah dengan meggunakan air sabun,celup dan sental secara lembut, bilas dgn air dan tekap dengan tuala kering. Selepas tu keringkan di bawah kipas. Jgn jemur di bawah cahaya matahari jika jemur di bawah matahari akan merosakkan FIR dalam Waist Trimmer itu.

** Untuk yg perut buncit pastikan masa memakai Waist Trimmer kena baring dahulu untuk memudahkan zip kan waist Trimmer.
** Waist Trimmer boleh digunakan selagi mampu tak kira siang atau malam seeloknya 8jam sehari(untuk mendapat kesan yg maksimum)

Korset ini mengandungi 4 lapisan
lapisan atas dan bawah: nilon 100%
lapisan tengah: chlorophrene rubber 100%
far infrared ray, ceramics

Kepada pembeli WAIST TRIMMER, sila check saiz pinggang terlebih dahulu sebelum membuat pesanan.

(maximum bagi pinggang 39" waist)

**Saiz pinggang : 56 – 98 cm (22inch – 39inch)
**Ada 4 zip ikut keselesaan
**Dari paras dada ke bawah hanya 10 inci (26cm)
**Tak labuh cam bengkung kain
**Tidak gatal
**Tidak Licin

Tunggu brg sampai depan pintu beli tanpa ragu -ragu

PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJUSETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.

NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

 Belian boleh terus SMS / Whatsapp
+60173078352

Sumber : FB Permata Beauty Mall

0 comments: