Shape Pinggang Macam Tayar Spare Part?



TESTIMONI 1 :
"my review ermm nak bg review.. dah pakai around 2 weeks kot… pakai 12 jam… 8am – 8 pm.. tp wit the combination dgn jaga makan…pakai krim (i swear to this krim coz mmg rasa perubahan..even bra line pun rasa lemak kurang..dan rasa badan mengecil )..dan gelek belly dancing … chem rasa bila buang air kecil,rasa cam haba dibebaskan..perut pun kenyang sokmo la rasanya,cam perut jadi kecik kan.. then now chem rasa perut cam dah ok skit..nampak flat skit bila pakai body suit…kena usaha lagi ni so i think the combi waist trimmer ni, gud burn fat cream,jaga makan & exercise wud be work !!!!"

TESTIMONI 2 :
"malam tadi wa happy sesgt org tegur perut dah kempis..nampak flat bila pakai baby t tak sesia berpanasan dgn krim bakar lemak, balut dgn WT, gelek sakan dgn belly dance suka nyer..suka nyer.. try la WT ni..harga dia murah & berkesan"

TESTIMONI 3 :
"malam tadi cuba WT..pakai 7.15pm..tgk TV jap..memula pakai..nak cangkuk zip ke 3 cm payah..almaklum 1st time..tapi pakai zip ke-3 le..pastu dalam kul 7.35 saya jogging kat trackmill…mmg sedap je rasa…cz pinggang ada back support..jogging 15m tak terasa…abis jogging terus buka WT sapu slimmimg hot mud…masuk sauna..rehat jap..mandi..lepas mandi pakai semula WT..aikkkkkk dah boleh cangkuk zip ke-2..cam tak percaya..maybe sebab all combination tu buat ianya lebih berkesan..
pagi ni g opis pakai…zip ke-2..makan pun sikit je bfast td.. takleh nak masuk banyak..nak tgk seminggu ni ada perubahan ke.. "

MENARIK KAN??
MUST try!!! best dan ideal digunakan waktu period dan pantang, sbb sauna effect tu die bg kesan panas, ala2 bertungku gitu, so darah-darah kotor mmg keluar dengan lancar.

· TIDAK digalakkan menggunakan WAIST TRIMMER ini bersama-sama dengan krim panas yang lain. (Jika kulit sensitif akan menyebabkan gatal n rashes)

· TETAPI, jika kulit anda tahan dan tiada masalah, ia satu kelebihan untuk anda dan prose kempiskan PERUT akan menjadi lebih cepat

4 STEP SHAPE 
Membantu anda mencapai bentuk badan menawan Digunakan untuk mengempiskan perut dengan kesan yang lebih efektif dari haba infrared.Boleh dipakai pada bila-bila masa.

Teknologi infra merah jauh untuk meningkatkan keberkesanan kelangsingan tubuh badan bertindak seperti sauna untuk membantu u membakar lemak degil .. memakainya selama 20 minit setiap hari ..

**Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh
**Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara
** Fabrik tahan lasak;
** Tahan 2 -3 tahun bergantung kepada pemakaian;
** Sesuai utk ibu selepas bersalin.

Color : Black only
Tunggu brg sampai depan pintu beli tanpa ragu -ragu
PENGHANTARAN: 
KAMI MENGUNAKAN POS LAJUSETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.

NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER) AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

 Belian boleh terus SMS / Whatsapp
+60173078352

Sumber : FB Permata Beauty Mall


0 comments: