aku tk gile kuasa.

kenapa aku rs cam sume org ari ni gile kuasa? gini citenya... aku msk lewat 2day sbb balik stayback sampai jam 10.30pm. citer psl balik lmbt, aku nk isi anjung jap. Nanti brmasalah pluk kehadiran aku, jap k.

ok…aku da isi anjung. Settle 1 keja. Hurm…bile msk kekja, pc pluk tkde. Biasalah kalo lambat, tkde pc kosong utk wat keja. Trpaksa la menunggu. Tgh dok baca majalah dr indon, de la pr dr sebuah syrkt rkmn ni. Dia pas kt aku press release n album baru utk di promote. Pas2 aku bwk dia jumpa geng2 lain yg wat hiburan. Nak tau dak, de geng aku sorang ni wat muka cam tk puas ati lak bila aku bwk pr ni jumpa dia. Mungkin dia risau aku overshadow dia kot. Yelah pr tu dtg jumpa aku dulu. Biasanya mana2 pr akan jumpa dia kalo dtg kt opis aku ni. Hek eles… aku tk heran la. Ko jgn risau ar, ko nk popular cam tu kan? Hambik la. Sikit pon aku tk heran.

Satu lagik kes, geng semajalah dgn aku pluk. Abg graphic b gar ar atikel cover utk aku check sbb minah ni tkde kt tmpat dia. Td dia mai jumpa aku tanya sp yg bc artikel cover, aku ck par dab g pd geng yg wt artikel tu. Dia cam tk puas ati sbb dia tk dpt bc artikel tu lagik. Huk aloh, gila kuase ke pe?

sat lagik aku nk drive balik rawang amik duit elaun. nasib baik m** bg rm20 utk tol n minyak. mlm kang nk g clubbing pluk.tp nk sure yet. nk cecet ke tk mlm ni? =p

3 comments:

Budak Kecik said...

it's a normal thing when it comes to ASSUMING other people on doing things...

eventhough we meant nothing else than wanted to help and just did our part. seems like they're not confident with themselves. pity, huh?

but do u know that word 'ASSUME' comes from 'don't make an ASS out of U and ME'.

but still, assuming somebody on something becoming part of our life. mcm mana nak lari ek?

sabar je la, ca'el...

Khairulius said...

cam kenal je mamat yg gile kuasa tue hahahah !!

Budak Kecik said...

hmm...rasanya it was 'minah', not 'mamat' la. am i right, cael?