semlm penat tul.

aku tk dtg keja isnin so manyak keja yg pending. bile msk keja je ari selasa, aku siapkn kolum artis indonesia, ngomel2 ca'el & remaja dan luar gelanggang. lay out aku kna check 2day. jam 12 tengahari semlm aku da kuar utk event mh kt ampang superbowl, berjaya times square. kak seda tumpang keta aku turun kt putra bangsar.

sampai je kt event, kitaorg bz set up event n aku trpaksa blah kul 6pn utk rakaman suara, duet bersama ezlyn lagu pening untuk tayangan raya. jumaat ni camera rehearsal then sabtu rakaman tv pluk. tak tau ar nk pakai bj pe. manager ezlyn si adam suruh aku kol dia utk tentukn warna baju kami sedondon supaya tk contra. semlm hampir 2 jam recording, pergh... berpeluh aku. komposer siso guide vokal aku termasuk abg sharil. nama sorang mamat cina tu aku tau pluk.

semlm erra pon de. cantik sangat dia. dia nyanyi lagu my heart berduet ngan bob ku2. tp bob tkde semlm. pas abes rakaman, aku balik, beli dua bungkus nasi lemak & tido. beg baju aku tk kemas lagik sejak aku basuh kt rawang, umah family aku ujung minggu lepas. mak aku tk sihat. tkpe, nanti aku balik rawang nak cium pipi mak dan bapak aku. rindu pluk kt mamat, anak sedar pertama aku. ari tu aku belikn dia sepasang baju baru. lepas dimandikan mak dia (kakak aku) pakaikn baju yg aku bg tu. seronoknye!

seblm tdo, aku 'krisis' sms jap dgn boi. tp ok pas tu. sj nk ngengada. aku semakin mencintai dia. tp adakah dia mencintai aku? jujurkan dia pdku?

2 comments:

Budak Kecik said...

wah, pas ni btambah2 glamer ler... kelassss!

Khairulius said...

ermmmm.... glamer abis lepas nie..jgn lupe aku sudahler!!!
boi??? heheh