mOnday blues...


Salam Isnin,Hari ni aku terlewat ke Opis sbb tunggu baby (anak kakak aku) bangun. serOnOk tengOk dye tido. nti aku uplOad video baby tu nanes k. sampai je Opis, semua warga karangkraf meramaikan mOrning sessiOn dengan bOs kami. alhamdulillah semua staff memberikn perhatian terhadap agenda pagi tu. pe yg paling menggembirakan, InsyaAllah andai ada rezeki kami, imbuhan (bonus) bakal diterima. pe2 pOn, aku sempat snap gambar kandid suasana semasa sesi tu.

1 comments:

my name is KARL said...

ca'el

bonus yg diterima tu lebih berkat jika di'share'kan dgn rakan2.. hehehe

all d best ya in everything